mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

voz

Milica Gjokgjuriq, dikur studente udhëtare nga Tivari, sot gazetare – vajza e cila inicoi ndërrimin e orarit hekurudhor dhe ia adaptoi atë nevojave të studentëve

rtcg1-e1323048098573

Shekulli njëzet e një, epoka e kompjuterave kur qëndrimet dhe mendimet e të rinjve u
japin formë mediave. Shenjë e kohërave në të cilat jetojmë.

Katolickakapela.jpg 1

Banorët e këtij qyteti bregdetarë janë mësuar me faktin se faltoret ngriten për çdo dy sezona, por kursesi nuk mund të mësohen me frikën kur hasin ne një grip qenësh endacakë, të cilët me vite të tëra zbukurojnë rrugët e Tivarit.

Dzamija 1

start

Photo: Google

Romi su tradicionalno nomadski narod, a uzroci njihove seobe su jedna od najvećih misterija na svijetu pa se tako o njima ispredaju legende. Jednu od njih mi je pričala majka. Uz dosta maštovitosti znala je da mi ukratko prenese suštinu: puno slobode, muzike, plesa. Savršen život, reklo bi se.

dnevnik

Që mësimdhënësit shpesh sevojnë edhe ofendime, nuk është asgjë e re në bankat shkollore. Ndonjëherë kjo zbukurohet aq mirë me fjongë, përmes humorit, ndonjëherë thuhet troç, por gjithmonë mësimdhënësit e bëjnë këtë, sepse e dinë se ata që gjenden jnga ana tjetër e katedrës nuk do t'ia paraqesin këtë askujt.

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura