mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

ubrzaj 1-01

Poziv za volontiranje na Festivalu filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2015 u Podgorici, Kotoru i Beranama.

jermeni-genocid 1327392148 670x0

 

Photo:Google
EGAM i njen turski član DurDe!, u aprilu ove godine organizuju spomen na genocid koji se desio u Jermeniji.

konferencija

Izvještavanje o djeci i mladima je marginalizovano u sva četiri crnogorska dnevna lista, pokazalo je istraživanje NVO 35mm.

konvideoNVO 35 mm i web portal e-Balkan.net pozivaju mlade i kreativne ljude da se uključe u projekat "Mladi i nasilje".
dandjeceU svijetu se danas obilježava Međunarodni dan djeteta. Ovaj dan ima za cilj da podsjeti i senzibiliše javnost o potrebi zaštite djece i maloljetnika od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije. Međutim, podsjećanje i djelovanje u cilju sprečavanja nasilja, diskriminacije i zloupotrebe nad djecom se ne smije svesti na obilježavanje jednog dana.
stripa_5Mladi ste i kreativni? Uključite se i dizajnirajte strip o "demokratiji i ljudskim pravima u školi ".
2801UMHCG-logoZbog nepristupačnosti zgrade Skupštine Crne Gore Marina Vujačić i Miroslava Ivanović su bile žrtve diskriminacije, o čemu je mail-om obavješten i predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić.
vasovevodeIz MANS-a su najavili da će tražiti podatke od relevantnih institutucija, kako bi vidjeli ko je od nadležnih zloupotrebio položaj u političke svrhe i omogućio da se nezakonito odloži otpad na lokaciji "Vasove vode".
minNevladine organizacije Green Home i MANS danas su Ministarstvu ekonomije dostavile setove komentara na Nacrt Strategije razvoja energetike i Stratešku procjenu uticaja na životnu sredinu, dokumenta koji je nastavak pogubne Vladine politike da Crnu Goru pretvori u sirovinsku bazu za izvoz struje ka Italiji.

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura