mjesto slobodnog duha

eng1 fbbutton1 twtbutton1

Banjalucanin-zaposljava-radnike-u-Njemackoj-plata-do-5000-evra-a-jedini-uslov-je-da-ste-iz-bivse-Juge

Trenutno je dostupno preko 380 oglasa za posao u nekih osam kategorija. To su poslovi i zanimanja koja su deficitarna u Njemačkoj i za koje poslodavci u Njemačkoj mogu legalno da zapošljavaju građane našeg regiona.

Balkan-bez-mrznje-i-Podgorica-oblijepljena-naljepnicama-Dijalog-je-sloboda

"Dijalog je sloboda" ima za cilj jačanje veza između različitih aktera civilnog društva, kao i da napomene na bitnu funkciju dijaloga u izgradnji ljudskih veza", navodi se u saopštenju NVO "35mm"

u-otadzbini-nema-zivota-u-tudjini-nema-srece

Tirani bogovi sišli su s neba i otelotvorili se u ljude autokrate, fašiste, nacionaliste, vladare, zlikovce... U ime vere, rase, države, granica i novca

Balkanci-medju-najvisim-ljudima-na-svijetu

Holanđani i Letonke najviši su ljudi na svijetu, a muškarci i žene iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nalaze se među prvih deset na listi, pokazalo je istraživanje objavljeno u žurnalu eLajf (eLife).

Kotor-turista-6-posto-manje-nego-prosle-godine

Po posljednjim podacima u Kotoru boravi 7.202 turista, 6% manje nego prošle godine u ovom periodu.

Podgoricanka-na-Aljasci-nedostaje-mi-samo-burek-kod-Vukcevica
Mlada Podgoričanka Ivona Zekić odlučila je da isproba nešto novo. Poslije dugogodišnjeg bavljenja muzikom i pjevanja u raznim bendovima u Crnoj Gori, spakovala je kofere i preko agencije Work and travel pošla na Aljasku. Otisnula se hiljadama kilometara daleko od svog doma u potrazi za nečim boljim. Sivod-ribarska luka, u zemlji Eskima, Indijanaca i Aleuta, gradić lijep kao sa razglednice, miran, ušuškan i idelan za život-to je odabrala.

Sedmoro djece rodjeno iz incesta za 11 godina

Sedmoro djece u proteklih 11 godina rođeno je u Crnoj Gori iz incestuoznih veza, a sve bebe date su na usvajanje, i to van naše zemlje, govore podaci kojima raspolaže organizacija Crnogorski ženski lobi.

Nikola Kojo radimo za hranu i racune
Glumac Nikola Kojo o svom rediteljskom prvencu "Stado": Verujem da će se u filmu o muci našeg esnafa prepoznati i mnoge druge profesije. Teško je režirati kolegama koji su rasli sa mnom.

Bjelogrlic-ne-treba-nam-drustvo-u-kojem-ce-kriminalci-biti-idoli-a-kurve-uzori

Poznati srpski glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić u intervjuu koji je dao za jedan medij poslao je univerzalnu poruku koja se podjednako može primeniti na građane Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske.

Podkategorije

kevric1

Nogopamet
Piše: Raul
Kevrić

Foto

Preporučujemo

Comp_2_0-00-12-08U toku ove i sljedeće školske godine Ministarstvo prosvjete i nauke u saradnji sa GTZ-om sprovešće kampanju „Energetska turneja" u svim osnovnim školama u Crnoj Gori.

Prijatelji sajta

 

 

cgtvit2  

 

ga-banner-160x80yihr-160x80 wwyc-color rekom baner 160x85 fellowship-2010---taboo sr btj-light-sr-300x100ae66 oilogo2 unicef.jpgcrckarijelogoctrlx.info-bannerbitno160x85cgfudbal222160x85160x80rajainewscrocropped-cf-headline3

 

 

 

 

 

stavtramontana
Balada o
Geleru V dio
Piše: Domagoj
Tramontana

 

Karikatura